Er du klar til et positivt skift? Healing, glæde og ubetingede muligheder venter på dig

 “Giv dig selv 4 uger …”

Jeg viser dig, hvordan du kan transformere enhver negativitet:

Aktiver din 5D bevidsthed
10 minutter hver
dag i fire uger
Sådan åbner du til selvhealing, overflod og succes”

Forløbet virker, uanset om du har mediteret før eller er nybegynder

  

Når du tilmelder dig betaler du via en tryg og sikker betalingsform, Easyme. Du vil modtage en email med information og overblik over forløbet og senere reminders, så du ikke går glip af noget.

                 

Få tilsendt 5D power script d. 11.11. og varm op til vi starter ascension rejsen om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

PLUS GRATIS BONUSSER – SCROLL NED OG SE (gå ikke glip af dem)

Awareness:

Vejen til ascension er allerede i  gang, og der er flere måder at gå vejen på

Hvis du vælger 5D vibrationen transformerer du meget hurtigere symptomer og blokeringer, som forhindrer mange mennesker i at føle glæde, retning, gennembrud, frihed og skabe vækst

 Hør i videoen om det positive skift, du står overfor og tilmeld dig ascension forløbet i dag

Enyah Torsbakke

Liselottes meditationer har hjulpet mig ud af medicin og jeg begyndte at sove bedre, og faktisk er den “sorte sky”m der hang hen over mit hovede væk. I dag er jeg selvstændig, hvilket jeg for nogle år siden ikke troede var muligt.

Birte Lenander

Det er ligesom at blive løftet til en anden energi, jeg har fået mere lethed, klarhed og tydelighed og går ikke på kompromis med at være mig. For jeg står i min styrke og er nærværende og sætter mine grænser. Alle Liselottes øvelser har haft en positiv indvirkning på mig og mit liv og jeg kan mærke, det har indvirket på mine relationer også.

Hanne Kragkær

En af de lys meditationer jeg har fået af Liselotte ændrede så meget for mig. Det var ligesom om, at jeg endelig fik noget, jeg længtes efter.

Karen Dahl

Meditationerne jeg er blevet trænet i af Liselotte har så meget betydning. Og jeg bruger dem også i mit arbejde med mine egne kunder.

Eleonora Bernsted

Det er helt vildt hvad jeg har fået ud af meditationerne. En af de største gevinster har været balancen mellem mine tanker, følelser og kropsfornemmelser. Jeg er blevet i stand til at sortere, så jeg ved, hvordan jeg vil handle på opgaver. Så er der selvfølgelig den fantastiske daglige pause KUN TIL MIG! Den giver mig ro, overskud og tid til bare at være. Jeg er i virkeligheden bare helt vildt taknemmelig!

Gitte Skjold

Min energi og mit overskud kom tilbage. Da jeg startede på Liselottes meditationer var jeg sygemeldt med stress og havde brug for, at finde mig selv igen. Jeg havde aldrig prøvet at meditere før og syntes, det var svært i starten. Jeg fulgte øvelserne og stille og roligt begyndte min krop at falde til ro. Min energi og mit overskud kom tilbage, og det er jeg så glad for.


Christine Christensen

Efter mindfulness er blevet en del af min hverdag, har jeg oplevet så mange fysiske og psykiske gevinster, at jeg ikke kan forestille mig at leve uden. Mine sanser er blevet skærpet, så jeg er meget mere nærværende og opmærksom på mig selv, min krop og mine omgivelser. Jeg har lært at kontrollere, hvornår jeg kører på autopilot, og hvornår jeg har lyst til, at være fuldt tilstede og optaget af nuet. Det er utroligt befriende at opdage, at jeg selv kan vælge, hvor jeg har mit fokus i løbet af dagen. I dag er det mig, der styrer mine tanker og mit fokus og ikke mine tanker og impulser, som styrer mig 💜 Den bedste ‘bivirkning’ ved mindfulness er dog den enorme taknemmelighed jeg har fået for alt det skønne og umiddelbare i mit liv 💜

Karina Jørgensen

Meditationerne jeg er blevet trænet i af Liselotte har så meget betydning. Og jeg bruger dem også i mit arbejde med mine egne kunder.

Anette Tanderup

Det er virkelig en gave at arbejde med det indre lys. At finde ind til det der virkelig føles sandt inderst inde. At turde gå med
det som taler til mig og mærke hvad det gør for min livsglæde.
At have arbejdet med Liselottes meditationer har den betydnint at jeg tør  gå efter det jeg drømmer
om og længes efter. Det jeg kan mærke føles rigtig for mig
og ikke hvad andre forventer af mig. At turde være mig
selv, uden at skulle have andres tilladelse. At være i kontakt med mig selv og faktisk at kunne skabe det liv, jeg
ønsker mig.

Anette Madsgaard

Efter at meditation er blevet en del af min hverdag, har jeg oplevet at få så positive gevinster i mit liv, så mange at jeg næsten ikke kan huske, hvordan det var før. Og tænk sig!!!! Det er kun knapt et år siden jeg startede. Jeg har oplevet en fornemmelse af at være bevidst om, at mine sanser er mere skærpede…. Jeg ser alting i et andet lys, jeg hører nogle lyde, som var det første gang, jeg dufter duftene anderledes, og mine fysiske og mentale tilstand er meget anderledes end for 1 år siden. Jeg er blevet meget bedre til at se/mærke, hvornår et gammelt handlemønster træder ind i min hverdag. Og pludselig har jeg et valg, om enten at give det lov til at være der eller ændre min handling til et mere bevidst valg Altså kører tingene pr automatik, eller er mine handlinger af bevidst nærværs karakter. Jeg har fundet ud af at tanker kun er tanker, og dem behøver jeg ikke nødvendigvis at agere ud fra. For det er ikke sikkert at de indeholder “sandheden”. Min indre ro er et helt andet kapitel. Jeg kan mærke, at jeg udviser større ro i pressede situationer, og handler ikke bare i affekt. Nej, jeg benytter mig af lige at stoppe op (være et sekund foran) og tænke mig om, så mine handlinger er mere velovervejede. Og egentlig finder jeg ud af i det øjeblik, om jeg overhovedet skal handle. Jeg er dybt taknemmelig for at have givet mig selv den mulighed for at starte på denne uddannelse, uden at vide, hvor jeg ville blive taget hen i løbet af ganske få måneder. Og så helt uden fysisk at rejse 😀 Det burde alle forære sig selv på et eller andet tidspunkt i livet

Kate Rohde

At lytte til Liselottes meditationer giver mig en dyb indre ro. Mine issues sætter sig som uro eller direkte smerte i maven og jeg oplever, at dét at meditere får maven til at falde til ro igen. Når uroen overtager min krop, mine tanker og mit sind er det så vigtigt med de her redskaber. Tidligere har jeg ikke kunnet finde tiden eller roen til at meditere (læs: har ikke prioriteret det…..for “uha – jeg havde jo sådan en travl hverdag”….!) men nu NYDER jeg min MIG-tid og véd, at lige præcis det, at prioritere det højt, er det der giver mig overskud. Jeg har fået kontakt til en roligere, velafbalanceret, reflekterende og mere autentisk udgave af mig selv via øvelserne. Jeg er blevet bedre til at sige “pyt”. Jeg føler, at jeg er nået ind til kernen af mig selv.

Alice Bokan

Fra modstand til bedste ven!
Da jeg startede i forløb havde jeg en modstand mod mindfulness generelt set. Men fordi jeg havde hårdt brug for redskaber, til at komme ud af den ubehagelige situation jeg var i, så tog jeg alligevel imod alt hvad jeg blev budt. Så jeg brugte øvelserne i det tempo vi sammen fandt passede til mig. Ikke for meget, og ikke for lidt. Jeg skulle som noget helt nyt lære at mærke efter…
Det byggede sig ligesom op som ugerne gik, som om jeg blev mere og mere forbundet med det øvelserne gjorde ved mig. Og idag er det mit bedste redskab jeg kan trække frem, når jeg har brug for at komme ind i min egen ro og centrere mig om det jeg laver/de valg jeg skal tage, og som løbende “motion” for min krop, mit sind og min sjæl.
Jeg er idag rigtig glad for, at jeg traf et valg om at gå imod min modstand på dette, og tillod at være åben for hvad/hvem der ville hjælpe mig.
Øvelserne i dette forløb var helt sikkert en vigtig åbning for mig. Jeg vil i øvrigt tilføje at øvelserne hvor der mærkes efter i krop og sanser er dem jeg aller bedst kan lide fordi jeg er meget på hele tiden med mine sanser, de er meget på overarbejde særligt i pressede eller uvante situationer. Men det kan jeg bedre takle nu hvor jeg bruger disse øvelser. Så det at lade min bevidsthed falde helt naturligt på min krop og sanser i stedet for at bremse dem, lade dem få plads et øjeblik og ro… giver overskud til at gå ud i hverdagen igen.Alice Bokan

 

På meditationsforløbet vil du blive guidet skridt for skridt til

…hvordan du transformerer symptomer, får fat i din indre guide, som altid har svaret, kontakt til den ubrudte søjle af lys og healende energi, så du kan bruge kraften fra 5D …

…og begynder at skabe resultater og manifestere uden at stresse, knokle, føle konstant tidspres, selvkritik og panik.

Her er hvad du lærer på ascensionforløbet

4 ugers opstigningsrejse

UGE 1:

Meditation 1: “Indvielse til opstigningens rejse”

Vi har ikke et sekund at spilde, så vi laver et kick off med en indvielse til opstigning og du bliver undervist i det, der virker lige nu.

Du vil gå fra dagens masterclass med læring i:

 1. Opstigningens vej og muligheder – Udforsk konceptet om ascension og åbn dig for de utallige muligheder, der ligger foran dig.
 2. De 60 opstigningssymptomer og Energitransformation – Lær om de typiske og ofte udfordrende symptomer og forandringer, der kan opstå i din krop, relationer, dit arbejdsliv og andre livsområder under opstigningsprocessen, og hvordan du bedst håndterer dem.
 3. Optagelse af lys i cellerne – Dyk ned i metoder til at aktivere og absorbere højere lysfrekvenser i dine celler for at fremme din spirituelle udvikling..

  UGE 2:

  Uge 2: “Forbindelse til Opstegne Mestre”

  I uge 2 vil jeg vise dig hvordan du day two, we’ll show you the first funnel EVERYONE should build, regardless of what industry you’re in. This is when we start plugging stuff into YOUR funnel, prepping it to go live!

  Meditationstitel 1: “Mød St. Germain: Opstegne Mestres Visdom”

  Meditationstitel 2: “Rejse til Stedet for Indre Opstandelse”

  1. Emne: St. Germain og Opstegne Mestre – Dyk ned i St. Germains visdom og lær om opstegne mestres rolle i opstigningsprocessen.
  2. Emne: Healing og Transformation med Opstegne Mestre – Opdag de forskellige metoder, som opstegne mestre tilbyder til healing, transformation og spirituel støtte.
  3. Emne: Opstandelse af Det Indre Selv – Udforsk betydningen af indre opstandelse og lær at opbygge et stærkt fundament for din spirituelle rejse.
  4. Kraftsteder: Banff og Stonehenge – Oplev Banffs majestætiske energi, der forbinder dig med naturens magi, samt Stonehenges gamle mysterier, der åbner for dyb indre visdom.
  5. Bevidsthedsrejse til kraftsteder
   Du lærer om 7 kraftsteder på jorden, som har en særlig energi. Steder du måske ikke har været, men som er fantastiske at besøge og som har vortex felter, der understøtter og fremmer din udvikling.
   Vi laver en bevidsthedsrejse til Mount Shasta:
   Opdag og optag energien fra Mount Shasta, der symboliserer styrke og transformation og åbner for åndelige porte

  On day two, we’ll show you the first funnel EVERYONE should build, regardless of what industry you’re in. This is when we start plugging stuff into YOUR funnel, prepping it to go live!

  You’ll walk away from today having learned…

  • The single greatest funnel that magnetically attracts customers to YOU without having to chase or spend a ton of money on ads
  • How to quickly construct irresistible “throat-grabbing” headlines that practically force customers to sit-up, pay attention, and buy
  • Email follow-ups! Discover the FIVE core emails EVERYONE must have (if you love sales), and how to easily write them in a single afternoon, even if you think you suck at writing!!

   

  UGE 3:

  Uge 3: “Styrke og Harmoni i Opstigningens Dans”

  Meditationstitel 1: “Forvandling i Sedona: Rejsen til Harmoni”

  Meditationstitel 2: “Indre Balance med Opstegne Mestre”

  1. Emne: Sedonas Energisymbolik – Udforsk Sedonas energier og lær hvordan de kan hjælpe dig med at finde harmoni og balance i din opstigningsrejse.

  2. Emne: Opstegne Mestres Vejledning til Indre Balance – Dyk ned i de opstegne mestres vejledning til at opnå indre balance, fred og harmoni.

  3. Emne: Opstigning og Jorden – Udforsk den gensidige påvirkning mellem din personlige opstigning og jordens opstigning.

  4. Kraftsteder: Machu Picchu og Glastonbury – Oplev Machu Picchus hellige energi, der forbinder dig med gamle visdom og spirituel vækst, samt Glastonburys fortryllende energier, der åbner for forbindelse til åndelige dimensioner.

  Want to know the real secret that BLEW UP ClickFunnels practically overnight…??

  On day three, we’ll help you form the “backbone” of your funnel that allows customers to feel connected to you and your offer… so you can make more sales!

  You’ll walk away from today having learned…

  • YOUR unique hook that no one else is doing and has the potential of reeling in the GOLDEN customers you want!
  • How to create YOUR story that resonates with your core audience… and how to “drip” this story across all of your marketing efforts for instant brand recognition!
  • Why most “BIG IDEAS” are not big enough, and how to position your offer based on the conversation your customers are already having inside of their heads!

   

  UGE 4:

  Integration

  Uge 4: “Integration og Udfoldelse af Dit Opstegne Potentiale”

  Meditationstitel 1: “Rejsen til Dit Indre Opstegne Tempel”

  Meditationstitel 2: “Manifestation med Opstegne Mestres Støtte”

  1. Emne: Dit Indre Opstegne Tempel – Udforsk skabelsen af dit indre hellige rum, hvor du kan opnå dyb forbindelse og udfolde dit opstegne potentiale.

  2. Emne: Opstegne Mestres Støtte i Manifestation – Lær hvordan du kan samarbejde med opstegne mestre for at manifestere dine ønsker og formål.

  3. Emne: Dit Bidrag til Kollektiv Opstigning – Udforsk din unikke rolle i den kollektive opstigningsproces og lær, hvordan du kan bidrage til jordens og menneskehedens udvikling.

  4. Kraftsteder: Mount Shasta og Glastonbury – Genopdag energien i Mount Shasta, der symboliserer styrke og transformation, samt Glastonburys fortryllende energier, der åbner for forbindelse til åndelige dimensioner.

  Where are your “golden customers” hanging out and how can YOU get in front of them?

  On day four, we’ll unveil the underground traffic secrets that can open the floodgates for more highly-qualified buyers RUSHING to your offer!

  You’ll walk away from today having learned…

  • How to locate your “honeyhole” of golden customers who are LOOKING for your offer!
  • How to automatically bring in customers, clients, or patients like clockwork, WITHOUT blowing the bank on running low converting ads
  • How to easily create WINNING VIDEO ADS that crush on Facebook, YouTube, Instagram, and TikTok

   

  UGE 5

  Do It Now…!

  On day five, we’re going to cross the finish line and get your idea launched with a funnel!

  You’ll walk away from today having learned…

  • The mindset hack that helps break down limiting beliefs, so you can feel deep down that YES, you can do this!
  • How to “stack” your offer the RIGHT WAY that increases your average cart value and customer lifetime value at the same time
  • Daymond John’s Bootstrap story that’ll inspire you to think outside the box, try new things, and make sales YOUR way!

   

  UGE 6

  Do It Now…!

  On day five, we’re going to cross the finish line and get your idea launched with a funnel!

  You’ll walk away from today having learned…

  • The mindset hack that helps break down limiting beliefs, so you can feel deep down that YES, you can do this!
  • How to “stack” your offer the RIGHT WAY that increases your average cart value and customer lifetime value at the same time
  • Daymond John’s Bootstrap story that’ll inspire you to think outside the box, try new things, and make sales YOUR way!

   

  Har du tid til gode?

  Mange oplever, at de ikke ikke har tid nok, men det her er din bedste tid i livet og dermed den bedste tid til at give dig selv nøglen det bevidsthedsskift du søger, så du kan betynde at skabe det du drømmer om: Er det healing, er det retning i dit arbejdsliv, er det at udgive din bog, er det at starte virksomhed…hvad end det er, så er bevidsthed ikke selektiv…du kan manifestere det, du beslutter!

  PLUS a FREE bonus day after the challenge with a TON of amazing guest speakers!!! (You don’t want to miss this…)

  Er du klar til at skabe det skift du længes efter på 4 uger?

  Det her kan du forvente af ascensionforløbet

  Før Ascensionforløbet

  • Overvældet af hæsblæsende ingenting der sker
  • Tvivl om hvorvidt du er på den rette vej og om det du skaber er godt nok
  • Føle dig fastlås i dit liv og din karriere eller virksomhed
  • ​At have drivet men ikke vide hvad du skal 

  Efter Ascensionforløbet

  • Få en krystalklar følelse af retning for dig selv og dit arbejde eller din virksomhed
  • Føl dig sikker på at du er det rigtige sted og tager de rette skridt
  • Du har en skridt for skridt proces til altid at finde dit – din skridt for skridt handleplan
  • ​Få drivet og motivationen til at bygge og skabe din drømmevirksomhed eller dit drømmearbejdsliv

  Men det er ikke det hele!

  Af den samme grund som du nyder afterglow når du har været til en vigtig begivenhed i dit liv og du nyder dagene derefter, så får du efter dette forløb …

   2 bonuser!

  Ja, det er rigtigt … jeg er i gang med at give dig så meget  værdi som muligt, så du ikke bare er med på et meditationskursus, men rent faktisk kan implementere og manifestere det nye bagefter …

  BONUS #1

  Få evig adgang til alt materiale helt gratis

  Når du tilmelder forløbet i dag, vil du få den sjældne gave at det hele er dit til evig tid uden at du skal betale ekstra for det

  Her beskriver du bonus 1

  Bekymret for at du ikke kan være med alle gangene? 

  Intet problem … Alt bliver optaget, så du kan høre undervisning
  og meditationer, når det passer dig.

  BONUS #2

  Du har rettigheden til at guide andre i meditationerne og selv speake dem

  Du har altså pludseligt en vifte af meditationer som du kan bruge som freebie eller produkter i din egen forretning.
  Du behøver kun at nævne at du har rettigheden fra Liselotte Ellegårds ascension forløb.

  Anthony Morrison & Keala Kanae

  Anthony Morrison and Keala Kanae are two of our top ClickFunnels super affiliates who have won multiple 2-Comma Club Awards and continue to generate thousands of ClickFunnels trials per day.

  They’ll show you how they use funnels to promote other people’s products for big, fat commissions, and how you can ethically steal their secrets for your own funnel and start producing sales practically overnight!

  BONUS #3

  Special Funnel Install Sessions!

  How would you like to learn THE BEST funnel that works specifically for your type of offer…?

  Imagine having a high-converting, proven funnel where all you have to do is plug in your copy and offer, flip the switch, and bam! Sales!!

  We invited the TOP EXPERTS of their fields to show us the exact funnel that CRUSHES it for them.

  And then… and this part is crazy… we’re going to GIVE YOU their winning funnels for FREE!

  Here’s the line-up of funnel experts coming to teach…

  Her er alt du får du tilmelder dig

  ‘Ascension meditationsforløbet’

  • FREE! FIVE jam-packed days of learning how to launch your idea into the world with a funnel withnson, Daymond John, and 20+ other high-level entrepreneurs (who are once exactly where you’re at right now!)
  • FREE! Access to our private ‘Your First Funnel’ Challenge community, where you can share wins, ask questions, collect more insight and “money breakthroughs,” and get inspired!
  • FREE! The underground tools and knowledge that can help “leap-frog” your brand, your offer, and your funnel so you can start making sales practically overnight!

  ONE TIME OFFER BONUSES

  • BONUS! Virtual Event With The World’s Greatest Funnel Builders! Learn from the top 1% of Funnel Builders on how to take your idea and turn it into a highly-profitable business!
  • BONUS! Make Sales EVEN IF You Don’t Have A Product! Learn from the top two ClickFunnels super affiliates on how to produce thousands of sales per day… without a product, tech background, or experience!
  • BONUS! Special Funnel Install Sessions! Learn the top-performing funnels that are working right now… and then get THOSE EXACT funnels ported directly into your ClickFunnels account for FREE!

  Den fulde pris: 3.000 kr.

  I dag: 1.195 kr.

  PLUS a FREE bonus day after the challenge with a TON of amazing guest speakers!!! (You don’t want to miss this…)

  Hvad

  4 ugers 5D meditationsforløb med workbooks, masterclasses og medlemsgruppe

  Hvornår

  Få opvarmnings-power-script d. 11.11
  kl. 11. og brug det et par gange om dagen til første masterclass d. 14.11. kl. 19.30.

  Hvorfor

  Fordi det er mere end “tiden er inde” til at du får DIN 

  Tiden er inde til at handle på din

  Er du klar til at …på bare 4 uger?

  Lær fra Liselotte Ellegaard som from Daymond John, Russell Brunson, and 20+ other entrepreneurs on how to take your idea and launch it into the world with a funnel so you can collect sales and create your own economy!

  PLUS a FREE bonus day after the challenge with a TON of amazing guest speakers!!! (You don’t want to miss this…)